Филип Втори Македонски 30 (Комплекс - БЕЗИСТЕН)   + 389 47 242 084   + 389 75 307 973 / 075 307 983       info@timtravel.mk

САНДАНСКИ

11.10.2018 (четврток) Битола-Прилеп-Кавадарци-Валандово-Струмица-Сандански Поаѓање во 05.00 часот од Битола за Банско…

Крај на содржината

Нема повеќе страници

Close Menu