ЛУТРАКИ + Посета на Воден

You are currently viewing ЛУТРАКИ + Посета на Воден

Посета на минералните бањи во Лутраки и уживање во топлите минерални води на отворените и затворените базени. Дар од природата со бујна вегетација, бројни манастири но најпознати од се се топлите бањи. Тука во Лутраки топлите бањи се со температура на водата од 37 до 38 степени целзиусови.

Посета на Воден – градот на водопадите и прекрасните градини познати во цела Грција.

За повеќе информации ве молиме да не контактирате.