Филип Втори Македонски 30 (Комплекс - БЕЗИСТЕН)   + 389 47 242 084   + 389 75 307 973 / 075 307 983       info@timtravel.mk

Транспорт

Транспорт

Секторот за транспорт, обезбедува трансфери со возила од најразличен капацитет, со професионални лиценцирани возачи. Возилата се нови, удобни, безбедни, опремени со клима     уреди,   голем багажен простор, видео/аудио опрема, исто така сите се лиценцирани со лиценци за превоз на патници.

 Располагаме со следниве патнички возила :

  • MERCEDES SPRINTER  (20 + 1 патници)
  • FORD TRANSIT (8 + 1 патници)
  • FIAT DOBLO (4 + 1 патници)
Close Menu