Филип Втори Македонски 30 (Комплекс - БЕЗИСТЕН)   + 389 47 242 084   + 389 75 307 973 / 075 307 983       info@timtravel.mk

Last Minute

Last Minute
Дата на поаѓање Вила Опис Цена
17-05-2019 Вила Александра Тасос 7 ноќевања за 3 лица 89 €
17-05-2019 Вила Аргири Тасос 7 ноќевања за 2,3 и 4 лица 1/2-70 евра, 1/2+1-75 евра, 1/4-95 €
18-05-2019 Вила Александар Фурка 7 ноќевања за 4 лица 59 €
18-05-2019 Вила Анемоханди Сивири 7 ноќевања за 4 лица 79 €
18-05-2019 Вила Сиртаки Сивири 7 ноќевања за 4 лица 59 €
18-05-2019 Вила Јанис Лептокарија 7 ноќевања со превоз 1/4 студио 49 евра, 1/5 апп-59 €
19-05-2019 Вила Грегори и Џорџ- Ханиоти 7 ноќевања за 4 лица 69 €
19-05-2019 Амелија Лукс Апартмани-Калитеа 7 ноќевања за 4 и 5 лица 3+1студио со џакузи 109 евра,3+1 студио со кујна 109 евра, 4+1 студио со кујна 129 €
19-05-2019 Вила Филомени Пефкохори 7 ноќевања за 4 лица 89 €
19-05-2019 Вила Зорбас Полихроно 7 ноќевања за 3 лица 69 €
19-05-2019 Вила Вула-Неа Мармарас 7 ноќевања за 2 лица 59 €
19-05-2019 Polihrono Beach Hotel 3* 7 ноќевања со појадок Triple-99 евра, Quadr- 75 по лице €
22-05-2019 Хотел Алкион Парга 7 ноќевања со појадок 99 евра по лице €
22-05-2019 See View Apartments-Врахос 7 ноќевања за 4 лица 99 €
22-05-2019 Аг.Георгиос-Спирос Лефкада 7 ноќевања за 2 лица 59 €
22-05-2019 Вила Олива-Парга 7 ноќевања за 2 и 3 лица 69 €
22-05-2019 Врахос Апартмани 7 ноќевања за 3 лица 89 €
22-05-2019 Вила Атанаси Амудиа 7 ноќевања за 3 лица 49 €
22-05-2019 Вила Текли- Парга наем на вила 159 €
22-05-2019 Вила Маргарита-Канали 7 ноќевања за 4 лица 1/4 – 49 евра, 1/4 лукс студио- 69 евра, апп-79 €
22-05-2019 Вила Димас-Парга 7 ноќевања за 2 и 3 лица 49 €
22-05-2019 Вила Саваш Врахос наем на вила 139 €
24-05-2019 Вила Армирики Врасна 7 ноќевања за 3 лица 99 €
24-05-2019 Вила Луна- Ксамил Албанија 7 ноќевања за 2, 3, 4, 5 и 6 лица 1/4- 69 евра, 2/6 апп- 89 €

Повеќе...

Close Menu