СПА Вили Медите 5*

СПА Вили Медите 5*

“Maldivian Houses” – 8 луксузни вили.

Вилите се со една, две или три спални соби и содржат:

Дневна соба со кујна и удобен и луксузен мебел.
Секоја вила има самостојно надворешно џакузи со минерална топла вода.
(Само вилите 5 и 6 имаат заедничко џакузи).
Вилната зона располага со бројни катчиња за седење на отворено и базен со минерална вода.
Лежалки,
Бар-базен.
Плазма телевизор
Можност за детско креветче
Кабловска телевизија
Интернет
Клима уред
Бања: Туш

 

ВИЛА 01 

Максимален капацитет 4 лица
Површина: 65 м2
Спални соби 2

Цените се на ДЕН

 сместување BB
 Наем на вила ( цена за 2 возрасни лица на ден) 170 €
 Доплата за возрасен на ден 26 €
 Доплата за дете 2-12 г. на ден 13 €

Цените се во €, плаќање во денарска противвредност 1€ = 62,00 мкд
деца до 2 г. бесплатно сместување со две возрасни лица

 

ВИЛА 02

Максимален капацитет 5 лица
Површина: 68 м2
Спални соби 3

Цените се на ДЕН

 сместување BB
 Наем на вила ( цена за 2 возрасни лица на ден) 170 €
 Доплата за возрасен на ден 26 €
 Доплата за дете 2-12 г. на ден 13 €

Цените се во €, плаќање во денарска противвредност 1€ = 62,00 мкд
деца до 2 г. бесплатно сместување со две возрасни лица

 

ВИЛА 03

Максимален капацитет 4 лица
Површина: 52 м2
Спални соби 2

Цените се на ДЕН

 сместување BB
 Наем на вила ( цена за 2 возрасни лица на ден) 170 €
 Доплата за возрасен на ден 26 €
 Доплата за дете 2-12 г. на ден 13 €

Цените се во €, плаќање во денарска противвредност 1€ = 62,00 мкд
деца до 2 г. бесплатно сместување со две возрасни лица

 

ВИЛА 04

Максимален капацитет 4 лица
Површина: 52 м2
Спални соби 2

Цените се на ДЕН

 сместување BB
 Наем на вила ( цена за 2 возрасни лица на ден) 170 €
 Доплата за возрасен на ден 26 €
 Доплата за дете 2-12 г. на ден 13 €

Цените се во €, плаќање во денарска противвредност 1€ = 62,00 мкд
деца до 2 г. бесплатно сместување со две возрасни лица

ВИЛА 05

Максимален капацитет 2 лица
Површина: 50 м2
Спални соби 1

Цените се на ДЕН

 сместување BB
 Наем на вила ( цена за 2 возрасни лица на ден) 170 €

Цените се во €, плаќање во денарска противвредност 1€ = 62,00 мкд
деца до 2 г. бесплатно сместување со две возрасни лица

 

ВИЛА 06

Максимален капацитет 4 лица
Површина: 50 м2
Спални соби 1

Цените се на ДЕН

 сместување BB
 Наем на вила ( цена за 2 возрасни лица на ден) 170 €

Цените се во €, плаќање во денарска противвредност 1€ = 62,00 мкд
деца до 2 г. бесплатно сместување со две возрасни лица

 

ВИЛА 07

Максимален капацитет 4 лица
Површина: 52 м2
Спални соби 2

Цените се на ДЕН

 сместување BB
 Наем на вила ( цена за 2 возрасни лица на ден) 170 €
 Доплата за возрасен на ден 26 €
 Доплата за дете 2-12 г. на ден 13 €

Цените се во €, плаќање во денарска противвредност 1€ = 62,00 мкд
деца до 2 г. бесплатно сместување со две возрасни лица

 

ВИЛА 08 

Максимален капацитет 6 лица
Површина: 66 м2
Спални соби 3

Цените се на ДЕН

 сместување BB
 Наем на вила ( цена за 2 возрасни лица на ден) 170 €
 Доплата за возрасен на ден 26 €
 Доплата за дете 2-12 г. на ден 13 €

Цените се во €, плаќање во денарска противвредност 1€ = 62,00 мкд
деца до 2 г. бесплатно сместување со две возрасни лица

 

ОПИС НА ВИЛИТЕ 

ВИЛА 01  (максимален капацитет 4 лица)

Дневна соба со удобен и луксузен мебел.
Секоја вила има самостојно надворешно џакузи со минерална топла вода.
Вилната зона располага со бројни катчиња за седење на отворено,

Отворен базен со минарлана вода,
Лежалки,
Бар-базен.

Плазма телевизор
Можност за детско креветче
2 спални
Кабловска телевизија
Интернет
Клима уред
Бања: Туш
Површина: 65 м2

ВИЛА 02 (максимален капацитет 5 лица)
Дневна соба со удобен и луксузен мебел.
Секоја вила има самостојно надворешно џакузи со минерална топла вода.
Вилната зона располага со бројни катчиња за седење на отворено,

Отворен базен со минарлана вода,
Лежалки,
Бар-базен.

Плазма телевизор
Можност за детско креветче
3 спални
Кабловска телевизија
Интернет
Клима уред
Бања: Туш
Површина: 68 м2

ВИЛА 03 (максимален капацитет 4 лица)
Д
невна соба со удобен и луксузен мебел.

Секоја вила има самостојно надворешно џакузи со минерална топла вода.
Вилната зона располага со бројни катчиња за седење на отворено,

Отворен базен со минарлана вода,
Лежалки,
Бар-базен.

Плазма телевизор
Можност за детско креветче
|2 спални|
Кабловска телевизија
Интернет
Клима уред
Бања: Туш|
Површина: 52 м2

ВИЛА 04 (максимален капацитет 4 лица)
Дневна соба со удобен и луксузен мебел.
Секоја вила има самостојно надворешно џакузи со минерална топла вода.
Вилната зона располага со бројни катчиња за седење на отворено,

Отворен базен со минарлана вода,
Лежалки,
Бар-базен.

Плазма телевизор
Можност за детско креветче
2 спални
Кабловска телевизија
Интернет
Клима уред
Бања: Туш
Површина: 52 м2

ВИЛА 05 (максимален капацитет 2 лица)
Дневна соба со удобен и луксузен мебел.
Секоја вила има самостојно надворешно џакузи со минерална топла вода.
Вили 5 и 6 имаат заедничко џакузи.
Вилната зона располага со бројни катчиња за седење на отворено,

​Отворен базен со минарлана вода,
Лежалки,
Бар-базен.

Плазма телевизор
Можност за детско креветче
1 спална
Кабловска телевизија
Интернет
Клима уред
Бања: Туш
Површина: 50 м2

ВИЛА 06 (максимален капациете 2 лица)
Дневна соба со удобен и луксузен мебел.
Секоја вила има самостојно надворешно џакузи со минерална топла вода.
Вили 5 и 6 имаат заедничко џакузи.
Вилната зона располага со бројни катчиња за седење на отворено,

​Отворен базен со минарлана вода,
Лежалки,
Бар-базен.

Плазма телевизор
Можност за детско креветче
1 спална
Кабловска телевизија
Интернет
Клима уред
Бања: Туш
Површина: 50 м2

ВИЛА 07 (максимален капацитет 4 лица)
Дневна соба со удобен и луксузен мебел.
Секоја вила има самостојно надворешно џакузи со минерална топла вода.
Вилната зона располага со бројни катчиња за седење на отворено,

Отворен базен со минарлана вода,
Лежалки,
Бар-базен.

Плазма телевизор
Можност за детско креветче
2 спални
Кабловска телевизија
Интернет
Клима уред
Бања: Туш
Површина: 52 м2

ВИЛА 08 (максимален капацитет 6 лица)
Дневна соба со удобен и луксузен мебел.
Секоја вила има самостојно надворешно џакузи со минерална топла вода.
Вилната зона располага со бројни катчиња за седење на отворено,

Отворен базен со минарлана вода,
лежалки,
Бар-базен.

Плазма телевизор
Можност за детско креветче
1 спална
Кабловска телевизија
Интернет
Клима уред
Бања: Туш
Површина: 66 м2