Murite Park Hotel 4*

You are currently viewing Murite Park Hotel 4*

Хотел Мурите се наоѓа во областа на Разлог, на 8км од Банско, располага со 3 згради, од кој зградата Камелија и Орхидеа не се поврзани со топла врска.

Хотелот располага со СПА центар: базен, сауна, парна бања, џакузи, фитнес. Хотелот располага со детски клуб, ресторани, надворешен паркинг, и обезбедува превоз до гондолата.

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ПО СОБА НА ДЕН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ВО ЕУР, ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРСКА ПРОТИВВРЕДНОСТ ОД 61,8МКД

-15% Попуст за резервации направени до 30.10.2021, за период на престој од 01.12-27.12.2021 и 02.01-11.04.2022, со целосна уплата до 07.11.2021

-10% Попуст за резервации направени до 30.11.2021, за период на престој од 01.12-27.12.2021 и 02.01-11.04.2022, со целосна уплата до 07.12.2021

 

MURITE CLUB HOTEL / 4* / RAZLOG
ПОЛУПАНСИОН A
01.12.2021
22.12.2021
B
23.12.2021
25.12.2021
A
26.12.2021
28.12.2021
C
29.12.2021
02.01.2022
B
03.01.2022
15.01.2022
D
16.01.2022
27.01.2022
B
28.01.2022
06.02.2022
D
07.02.2022
05.03.2022
A
06.03.2022
10.04.2022
ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ПО СОБА НА ДЕН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН
STANDARD
DOUBLE [2ADL] 46.2 66 46.2 99 66 61.6 66 61.6 46.2
SINGLE [1ADL] 35 49.5 35 74.25 49.5 46.2 49.5 46.2 35
1 ADL +1 CHD (0-5,99) 35 49.5 35 74.25 49.5 46.2 49.5 46.2 35
1 ADL +1 CHD (6-13,99) 35 49.5 35 74.25 49.5 46.2 49.5 46.2 35
DELUXE
DOUBLE [2ADL] 57.2 77 57.2 110 77 72.6 77 72.6 57.2
SINGLE [1ADL] 42.9 57.7 42.9 82.5 57.7 54.4 57.7 54.4 42.9
1 ADL +1 CHD (0-5,99) 42.9 57.7 42.9 82.5 57.7 54.4 57.7 54.4 42.9
1 ADL +1 CHD (6-13,99) 42.9 57.7 42.9 82.5 57.7 54.4 57.7 54.4 42.9
1-BED ROOM APARTAMENT
APARTAMENT [2ADL] 57.2 77 57.2 110 77 72.6 77 72.6 57.2
APARTAMENT+EXTRA BED [1. ADL] 71.5 96.2 71.5 137.5 96.2 90.75 96.2 90.7 71.5
2 ADL +1 CHD (0-13,99) 57.2 77 57.2 110 77 72.6 77 72.6 57.2
2 ADL +2 CHD (0-5,99) (0-5,99) 57.2 77 57.2 110 77 72.6 77 72.6 57.2
2 ADL +2 CHD (0-5,99) (6-13,99) 57.2 77 57.2 110 77 72.6 77 72.6 57.2
2 ADL +2 CHD (6-13,99) (6-13,99) 71.5 96.25 71.5 137.5 96.25 90.75 96.25 90.75 71.5
3 ADL +1 CHD (0-13,99) 71.5 96.25 71.5 137.5 96.25 90.75 96.25 90.75 71.5
1 BEDROOM APARTMENT DELUX
APARTAMENT [2ADL] 68.2 88 68.2 121 88 83.6 88 83.6 68.2
APARTAMENT+EXTRA BED [1. ADL] 85.25 110 85.25 151.25 110 104.5 110 104.5 85.25
2 ADL +1 CHD (0-13,99) 68.2 88 68.2 121 88 83.6 88 83.6 68.2
2 ADL +2 CHD (0-5,99) (0-5,99) 68.2 88 68.2 121 88 83.6 88 83.6 68.2
2 ADL +2 CHD (0-5,99) (6-13,99) 68.2 88 68.2 121 88 83.6 88 83.6 68.2
2 ADL +2 CHD (6-13,99) (6-13,99) 85.2 110 85.2 151.2 110 104.5 110 104.5 85.2
3 ADL +1 CHD (0-13,99) 85.2 110 85.2 151.2 110 104.5 110 104.5 85.2
2-BED ROOM APARTMENT
APARTAMENT [4ADL] 92.4 132 92.4 198 132 123.2 132 123.2 92.4
APARTAMENT+EXTRA BED [1. ADL] 103.95 148.5 103.95 222.75 148.5 138.6 148.5 138.6 103.95
4 ADL +1 CHD (0-13,99) 92.4 132 92.4 198 132 123.2 132 123.2 92.4
4 ADL +2 CHD (0-5,99) (0-5,99) 92.4 132 92.4 198 132 123.2 132 123.2 92.4
4 ADL +2 CHD (0-5,99) (6-13,99) 92.4 132 92.4 198 132 123.2 132 123.2 92.4
4 ADL +2 CHD (6-13,99) (6-13,99) 103.95 148.5 103.95 222.7 148.5 138.6 148.5 138.6 103.9
5 ADL +1 CHD (0-13,99) 103.95 148.5 103.95 222.7 148.5 138.6 148.5 138.6 103.9
2 BEDROOM APARTMENT DELUX
APARTAMENT [4ADL] 114.4 154 114.4 220 154 145.2 154 145.2 114.4
APARTAMENT+EXTRA BED [1. ADL] 128.7 173.25 128.7 247.5 173.25 163.35 173.25 163.35 128.7
4 ADL +1 CHD (0-13,99) 114.4 154 114.4 220 154 145.2 154 145.2 114.4
4 ADL +2 CHD (0-5,99) (0-5,99) 114.4 154 114.4 220 154 145.2 154 145.2 114.4
4 ADL +2 CHD (0-5,99) (6-13,99) 114.4 154 114.4 220 154 145.2 154 145.2 114.4
4 ADL +2 CHD (6-13,99) (6-13,99) 128.7 173.25 128.7 247.5 173.25 163.35 173.25 163.35 128.7
5 ADL +1 CHD (0-13,99) 128.7 173.25 128.7 247.5 173.25 163.35 173.25 163.35 128.7
3-BED ROOM APP
APARTAMENT [6ADL] 138.6 198 138.6 297 198 184.8 198 184.8 138.6
APARTAMENT+EXTRA BED [1. ADL] 150.1 214.5 150.15 321.75 214.5 200.2 214.5 200.2 150.1
6 ADL +1 CHD (0-13,99) 138.6 198 138.6 297 198 184.8 198 184.8 138.6
6 ADL +2 CHD (0-5,99) (0-5,99) 138.6 198 138.6 297 198 184.8 198 184.8 138.6
6 ADL +2 CHD (0-5,99) (6-13,99) 138.6 198 138.6 297 198 184.8 198 184.8 138.6
6 ADL +2 CHD (6-13,99) (6-13,99) 150.1 214.5 150.1 321.7 214.5 200.2 214.5 200.2 150.1
7 ADL +1 CHD (0-13,99) 150.1 214.5 150.1 321.7 214.5 200.2 214.5 200.2 150.1
3 BEDROOM APARTMENT DELUX
APARTAMENT [6ADL] 171.6 231 171.6 330 231 217.8 231 217.8 171.6
APARTAMENT+EXTRA BED [1. ADL] 185.9 250.2 185.9 357.5 250.2 235.9 250.2 235.9 185.9
6 ADL +1 CHD (0-13,99) 171.6 231 171.6 330 231 217.8 231 217.8 171.6
6 ADL +2 CHD (0-5,99) (0-5,99) 171.6 231 171.6 330 231 217.8 231 217.8 171.6
6 ADL +2 CHD (0-5,99) (6-13,99) 171.6 231 171.6 330 231 217.8 231 217.8 171.6
6 ADL +2 CHD (6-13,99) (6-13,99) 185.9 250.2 185.9 357.5 250.2 235.9 250.2 235.9 185.9
7 ADL +1 CHD (0-13,99) 185.9 250.2 185.9 357.5 250.2 235.9 250.2 235.9 185.9
RELEASE DAYS 5//5 7//7 5//5 14//14 7//7 7//7 7//7 7//7 5//5

 

Во цените е вклучено:

  • Употреба на спа центар, базен, сауна, џакузи, фитнес, превоз до гондолата, wi-fi во лоби, детски клуб, надворешен паркинг.

Промоциите може да се комбинираат со попустот за рано букирање само од 10%

Доплата за Се Вклучено: 10еур возрасен, 6еур дете од 6-13,99год.

Новогодишна вечера-задолжителна: 60еур возрасен, 30еур дете од 6-13,99год.

Промоциите и попустите за рано букирање не се комбинираат.
Доплатата за Се вклучено – не подлежи на попуст за рано букирање.
Бебешко кревече – бесплатно (на барање)

 

 

Зграда Азалија – се наоѓаат сите делукс соби и апартмани, ресторанот и спа центарот.

Зграда Орхидеја и Камелија – се наоѓаат сите стандардни соби и апартмани, мегу зградите нема топла врска.

Минимум престој во новогодишниот период е 4 ноќевања.

 

ПОЛИТИКИ ЗА ОТКАЗ НА РЕЗЕРВАЦИИ

  • Откази на резервации
  • Откази кои не подлежат на казнени пенали: – за период A -до 5 дена, за период D – до 3 дена, за период B -до 14 дена, за период C -до 21 ден.
  • За откази направени по истекот на рокот: период A, B, D – 50% од целата сума, период C – 100% од целата сума.
  • No Show: за периоди A, B, C, D – 100 % од вкупната сума

-Задолжителна туристичка такса по лице на ден од 1еур

-Дете од 0-1,99год – не плаќа такси

 

ОСТАНАТИ УСЛОВИ И ПОПУСТИ

Во соба е дозволено сместување на лица согласно предвидениот капацитет
Препорачуваме патничко осигурување (информации во агенцијата)