Katarino SPA Hotel 4*

You are currently viewing Katarino SPA Hotel 4*

Комплетно реновираниот Хотел Катарино Спа 4*, кој се наоѓа во Разлог, на 10км од Банско, е едно сосема поинакво доживување, за оние кој сакаат да избегаат од гужвите и да се релаксираат во прекрасниот хотел кој нуди Спа активности со поглед према планината, и да уживаат во природата и зеленилото кој го опкружува.

Хотелот располага со 196 соби и апартмани, сите реновирани, опремени со тв, мини бар, телефон, сеф, тоалет со туш или када, интернет, пешкири, крпи и козметика, фен.

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ПО СОБА НА ДЕН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ВО ЕУР, ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРСКА ПРОТИВВРЕДНОСТ ОД 61,8МКД

-15% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 30.10.2021, СО ЦЕЛОСНА УПЛАТА ДО 05.12.2021 (НЕВАЖЕЧКИ ЗА 28.12-02.01.2022)

-10% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 30.10.2021, ЗА ПЕРИОД НА ПРЕСТОЈ ДО (28.12-02.01.2022) СО ЦЕЛОСНА УПЛАТА ДО 05.11.2021

-10% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 30.11.2021, СО ЦЕЛОСНА УПЛАТА ДО 05.12.2021

7=6, 8=7, 9=8, 10=9, 11=10, 12=11, 13=12, 14=12 – за престој од 01.12-23.12.2021, 06.03-20.04.2021

Цените се изразени за престој преку недела, т.е од Недела – Четрврток и Викенд цени од Петок до Сабота

 

KATARINO SPA 4* RAZLOG
ПОЛУПАНСИОН A
01.12.2021
22.12.2021
B
23.12.2021
28.12.2021
C
29.12.2021
02.01.2022
D
03.01.2022
09.01.2022
E
10.01.2022
05.03.2022
A
06.03.2022
21.04.2022
ЦЕНИ ПО СОБА НА ДЕН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН
LUX WITHOUT BALCONY
DOUBLE [2ADL] 94.6 143 180.4 108.9 101.2 94.6
SINGLE [1ADL] 85.1 128.7 162.3 98 91 85.1
1 ADL +1 CHD (0-13,99) 85.1 128.7 162.3 98 91 85.1
1 ADL +2 CHD (0-5,99) (0-13,99) 85.1 128.7 162.3 98 91 85.1
1 ADL +2 CHD (6-13,99) (6-13,99) 94.6 143 180.4 108.9 101.2 94.6
2 ADL +1 CHD (0-5,99) 94.6 143 180.4 108.9 101.2 94.6
2 ADL +1 CHD (6-13,99) 118.25 178.75 225.5 136.1 126.5 118.2
Weekend
DOUBLE [2ADL] 113.3 143 180.4 129.8 122.1 113.3
SINGLE [1ADL] 101.9 128.7 162.3 116.8 109.89 101.9
1 ADL +1 CHD (0-13,99) 101.9 128.7 162.3 116.8 109.89 101.9
1 ADL +2 CHD (0-5,99) (0-13,99) 101.9 128.7 162.3 116.8 109.89 101.9
1 ADL +2 CHD (6-13,99) (6-13,99) 113.3 143 180.4 129.8 122.1 113.3
2 ADL +1 CHD (0-5,99) 113.3 143 180.4 129.8 122.1 113.3
2 ADL +1 CHD (6-13,99) 141.625 178.7 225.5 162.5 152.6 141.6
DELUXE WITH BALCONY
DOUBLE [2ADL] 113.3 171.6 216.7 132 122.1 113.3
SINGLE [1ADL] 101.9 154.4 195 118.8 109.8 101.9
1 ADL +1 CHD (0-13,99) 101.9 154.4 195 118.8 109.8 101.9
1 ADL +2 CHD (0-5,99) (0-13,99) 101.9 154.4 195 118.8 109.8 101.9
1 ADL +2 CHD (6-13,99) (6-13,99) 113.3 171.6 216.7 132 122.1 113.3
2 ADL +1 CHD (0-5,99) 113.3 171.6 216.7 132 122.1 113.3
2 ADL +1 CHD (6-13,99) 141.6 214.5 270.8 165 152.6 141.6
2 ADL +2 CHD (0-2,99) (6-13,99) 141.6 214.5 270.8 165 152.6 141.6
2 ADL +2 CHD (0-5,99) (0-5,99) 113.3 171.6 216.7 132 122.1 113.3
Weekend
DOUBLE [2ADL] 136.4 171.6 216.7 158.4 147.4 136.4
SINGLE [1ADL] 122.76 154.44 195.03 142.56 132.66 122.76
1 ADL +1 CHD (0-13,99) 122.76 154.44 195.03 142.56 132.66 122.76
1 ADL +2 CHD (0-5,99) (0-13,99) 122.76 154.44 195.03 142.56 132.66 122.76
1 ADL +2 CHD (6-13,99) (6-13,99) 136.4 171.6 216.7 158.4 147.4 136.4
2 ADL +1 CHD (0-5,99) 136.4 171.6 216.7 158.4 147.4 136.4
2 ADL +1 CHD (6-13,99) 170.5 214.5 270.875 198 184.25 170.5
2 ADL +2 CHD (0-2,99) (6-13,99) 170.5 214.5 270.875 198 184.25 170.5
2 ADL +2 CHD (0-5,99) (0-5,99) 136.4 171.6 216.7 158.4 147.4 136.4
JUNIOR SUITE
JUNIOR SUITE [2ADL] 130.9 196.9 248.6 151.8 140.8 130.9
JUNIOR SUITE+EXTRA BED [1. ADL] 176.7 265.8 335.6 204.9 190 176.7
2 ADL +1 CHD (0-5,99) 130.9 196.9 248.6 151.8 140.8 130.9
2 ADL +1 CHD (6-13,99) 163.6 246.125 310.7 189.7 176 163.6
2 ADL +2 CHD (0-5,99) (0-5,99) 130.9 196.9 248.6 151.8 140.8 130.9
2 ADL +2 CHD (0-5,99) (6-13,99) 163.6 246.1 310.7 189.7 176 163.6
2 ADL +2 CHD (6-13,99) (6-13,99) 163.6 246.1 310.7 189.7 176 163.6
3 ADL +1 CHD (0-13,99) 176.7 265.8 335.6 204.9 190 176.7
Weekend
JUNIOR SUITE [2ADL] 156.2 196.9 248.6 181.5 169.4 156.2
JUNIOR SUITE+EXTRA BED [1. ADL] 210.8 265.8 335.6 245 228.6 210.8
2 ADL +1 CHD (0-5,99) 156.2 196.9 248.6 181.5 169.4 156.2
2 ADL +1 CHD (6-13,99) 195.2 246.1 310.7 226.8 211.7 195.2
2 ADL +2 CHD (0-5,99) (0-5,99) 156.2 196.9 248.6 181.5 169.4 156.2
2 ADL +2 CHD (0-5,99) (6-13,99) 195.2 246.1 310.7 226.8 211.7 195.2
2 ADL +2 CHD (6-13,99) (6-13,99) 195.2 246.1 310.7 226.8 211.7 195.2
3 ADL +1 CHD (0-13,99) 210.8 265.8 335.6 245 228.6 210.8
APARTAMENT DELUXE
APARTMENT [2ADL] 149.6 226.6 286 173.8 161.7 149.6
APARTMENT+EXTRA BED [1. ADL] 201.9 305.9 386.1 234.6 218.2 201.9
2 ADL +1 CHD (0-5,99) 149.6 226.6 286 173.8 161.7 149.6
2 ADL +1 CHD (6-13,99) 187 283.2 357.5 217.25 202.1 187
2 ADL +2 CHD (0-5,99) (0-5,99) 149.6 226.6 286 173.8 161.7 149.6
2 ADL +2 CHD (0-5,99) (6-13,99) 187 283.2 357.5 217.2 202.1 187
2 ADL +2 CHD (6-13,99) (6-13,99) 187 283.2 357.5 217.2 202.1 187
3 ADL +1 CHD (0-13,99) 201.9 305.9 386.1 234.6 218.2 201.9
Weekend
APARTMENT [2ADL] 180.4 226.6 286 209 194.7 180.4
APARTMENT+EXTRA BED [1. ADL] 243.5 305.91 386.1 282.15 262.845 243.5
2 ADL +1 CHD (0-5,99) 180.4 226.6 286 209 194.7 180.4
2 ADL +1 CHD (6-13,99) 225.5 283.25 357.5 261.25 243.375 225.5
2 ADL +2 CHD (0-5,99) (0-5,99) 180.4 226.6 286 209 194.7 180.4
2 ADL +2 CHD (0-5,99) (6-13,99) 225.5 283.25 357.5 261.25 243.3 225.5
2 ADL +2 CHD (6-13,99) (6-13,99) 225.5 283.25 357.5 261.25 243.3 225.5
3 ADL +1 CHD (0-13,99) 243.5 305.9 386.1 282.15 262.8 243.5
VIP APARTMENT
APARTMENT [2ADL] 180.4 272.8 343.2 209 194.7 180.4
2 ADL +1 CHD (0-1,99) 180.4 272.8 343.2 209 194.7 180.4
Weekend
APARTMENT [2ADL] 216.7 272.8 343.2 250.8 233.2 216.7
2 ADL +1 CHD (0-1,99) 216.7 272.8 343.2 250.8 233.2 216.7
2-BED ROOM APARTMENT
APARTMENT [4ADL] 226.6 343.2 433.4 264 244.2 226.6
APARTMENT+EXTRA BED [1. ADL] 266.2 403.2 509.2 310.2 286.9 266.2
4 ADL +1 CHD (0-13,99) 226.6 343.2 433.4 264 244.2 226.6
Weekend
APARTMENT [4ADL] 226.6 343.2 433.4 264 244.2 226.6
APARTMENT+EXTRA BED [1. ADL] 266.2 403.2 509.2 310.2 286.9 266.2
4 ADL +1 CHD (0-13,99) 226.6 343.2 433.4 264 244.2 226.6
RELEASE DAYS 7//7 14//14 30//30 14//14 7//7 7//7

 

Во цените е вклучено: појадок и вечера, употреба на термалната Спа зона, составена од внатрешен и надворешен базен, киви сауна, финска сауна, парна бања, соба за релаксација со поглед на планина, џакузи во пештера, солена соба, строма парна бања.

Во цената не е вклучено: масажи и туристичките такси.

Минимум престој од 3 ноќевања за божикниот период, и 4 ноќевања за Новогодишниот период. 

 

Доплати:

  • -Доплата за Новогодишна вечера која е задолжителна – 140еур возрасен, 70еур дете од 7-13,99год
  • -Задолжителна туристичка такса по лице на ден од 1еур
  • -Задолжителна ресортска такса по лице на ден од 0,56еур
  • -Дете од 0-1,99год – не плаќа такси

 

ПОЛИТИКА НА ОТКАЗ:

Доцен отказ:

Сезона А – 1 ноќевање пенали,  Сезона Б -50% пенали, Сезона Ц и Д – 100% пенали, Не појавување во хотел – 100% пенали

 

ОСТАНАТИ УСЛОВИ И ПОПУСТИ

Во соба е дозволено сместување на лица согласно предвидениот капацитет
Препорачуваме патничко осигурување (информации во агенцијата)