Hotel Ogerim 2*

Hotel Ogerim 2*

Хотел  OGERIM ** се наоѓа на само 600 метри од најпознатата плажа Ladies Beach. Хотелот има 25 соби целосно опремени со тоалет, туш,фен и балкон. Во склоп на рецепција има сеф кој што  е на располагање на гостите. Исто така на гостите им е достапно и користење на Wi-Fi.

За рана уплата до:

31.01.2020 | 15% Попуст

29.02.2020 | 10% Попуст

31.03.2020 | 5% Попуст

Термини цена по особа Термини Цена по особа Термини Цена по особа
01.06-11.06

149€

11.07-21.07

199 €

20.08-30.08

199 €

06.06-16.06

149 €

16.07-26-07

199 €

25.08-04.09

189 €

11.06-21.06

159 €

21.07-31.07

199 €

30.08-09.09

179 €

16.06-26.06

159 €

26.07-05.08

199 €

04.09-14.09

179 €

21.06-01.07

169 €

31.07-10.08

199 €

09.09-19.09

169 €

26.06-06.07

179 €

05.08-15.08

199 €

14.09-24.09

169 €

01.07-11.07

189 €

10.08-20.08

199 €

19.09-29.09

169 €

06.07-16.07

189 €

15.08-25.08

199 €

23.09-04.10

169 €

 

 

Во цената е вклучено 10 ноќевања со појадок (BB) , клима и превоз. 
Дете од 0-5,99 години (само превоз) 60 €, второ дете 20% попуст.
Дете од 6-11,99 години 20% попуст. 
 Климата во цената е вклучена од 01.07.2019- 31.08.2019
Цените се дадени во евра за уплата во денарска противвредност 1 €=62 ден. 
Напомена: Термините во табелите се одесуваат на термин за сместување во хотел
Поаѓањето е еден ден претходно , во 10 часот од паркингот спроти хотелот Холидеј Ин

 

Организирани трансфери од :
Битола – спортска сала 09 :00 ч
Прилеп-бензиска пумпа Лук Оил 09:30 ч
Кавадарци – гранична полиција 10:30 ч
Напомена : трансферите од наведените градови се вклучени во цената .