Дозволете ние да се погрижиме за Вашиот одмор

Туристичката агенција Tим Tравел - со седиште во Битола, е основана во 2004 година. Од самиот почеток се карaктеризира со сериозен пристап во работењето и постојан растеж и докажување во сите сфери од областа на туризмот.

ТА ТИМ Травел Битола расолага со следниве патнички возила :

– MERCEDES SPRINTER (20 + 1 патници)

– FORD TRANSIT (8 + 1 патници)

– FIAT DOBLO (4 + 1 патници)

Контакт и локација

ТА ТИМ Травел Битола

  • Ул. Филип Втори Македонски 30 (Комплекс – БЕЗИСТЕН) 7000 Битола
  • телефон: +389 47 242 084
  • мобилен: +389 75 307 973 / +389 70 237 728
  • e-mail : tim-travel@hotmail.com

Работно време:

  • Пон. – Пет. 09:00 – 20:00
  • Саб.: 09:00 – 15:00
  • Нед.: неработен ден