Флогита – Вила ,,Bouzalis”

You are currently viewing Флогита – Вила ,,Bouzalis”

Во централниот дел на полуостровот Халкидики, на само педесетина километри југоистoчно од Солун  се наоѓа туристичкото место Неа Флогита, препознатливо по централниот парк со фонтаните и зелениот појас со палми.

Длабочината во морето е умерена што го прави ова туристичко место уште попривлечно за децата. Местото е одлично снабдено во текот на летната сезона-изобилува со маркети, пекари, слаткарници,таверни, ресторани,а токму тука е најпозната плажа „Pastazi“ која нуди одлична забава за младите.

Во централниот дел на полуостровот Халкидики, на само педесетина километри југоистoчно од Солун  се наоѓа туристичкото место Неа Флогита, препознатливо по централниот парк со фонтаните и зелениот појас со палми. Длабочината во морето е умерена што го прави ова туристичко место уште попривлечно за децата. Местото е одлично снабдено во текот на летната сезона-изобилува со маркети, пекари, слаткарници,таверни, ресторани, а токму тука е и најпозната плажа „Pastazi“ која нуди одлична забава за младите.

Вилата Bouzalis е лоцирана на самото шеталиште во Неа Флогита, на само неколку метри од морето.  

Вилата располага со апартмани со најразлична големина кои се целосно реновирани; дел од сместувачките капацитети имаат директен поглед на море, а останатите имаат поглед на улица или во дворот на вилата, а се наоѓаат на прв и втор спрат. Сите сместувачки капацитети имаат сопствено купатило и се опремени со кујни (електрични шпорети со рерни, фрижидери со одвоени комори и основни садови за готвење и јадење), телевизор и клима уред чие користење е вклучено во цената. Студијата и апартманите се опремени со постелнина и крпи кои се менуваат еднаш во текот на десет дена. Затоплувањето на водата во најголем дел од сместувачките капацитети е со сончеви колектори, а вилата е покриена со безжичен интернет. Агенцијата како организатор на патувањето не може да влијае на капацитетот и периодите со топла вода во вилата, ниту да биде одговорна за квалитетот на интернет конекцијата. Во непосредна близина на вилата има паркинг простор.

Локација на објектот

https://goo.gl/maps/is2qeupaswF2

Вила ‘’Bouzalis’’ – Неа Флогита
 

Термин:

 

Ноќи:

 

1/3 апартман

 

1/4 апартман

(без поглед)

1/4 апартман 1/5 апартман

(море)

1/5 апартман

(улица)

 

1/6 апартман

 

1/8 апартман

22.05-01.06.2022 10 160 €

(9.920 ден.)

190 €

(11.780 ден.)

220 €

(13.640 ден.)

300 €

(18.600 ден)

320 €

(19.840 ден)

350 €

(21.700 ден.)

400 €

(24.800 ден.)

01.06-11.06.2022 10 220 €

(13.640 ден.)

250 €

(15.500 ден.)

280 €

(17.360 ден.)

400 €

(24.800 ден)

420 €

(26.040 ден)

450 €

(27.900 ден.)

500 €

(31.000 ден.)

11.06-21.06.2022 10 280 €

(17.360 ден.)

310 €

(19.220 ден.)

340 €

(21.080 ден.)

460 €

(28.520 ден)

480 €

(29.760 ден)

510 €

(18.600 ден.)

560 €

(34.720 ден.)

21.06-01.07.2022 10 380 €

(23.560 ден.)

410 €

(25.420 ден.)

440 €

(27.280 ден.)

560 €

(34.720 ден)

580 €

(35.960 ден)

610 €

(37.820 ден.)

660 €

(40.920 ден.)

01.07-11.07.2022 10 460 €

(28.520 ден.)

490 €

(30.380 ден.)

520 €

(32.240 ден.)

640 €

(39.680 ден)

660 €

(40.920 ден)

690 €

(42.780 ден.)

740 €

(45.880 ден.)

11.07-21.07.2022 10 520 €

(32.240 ден.)

550 €

(34.100 ден.)

580 €

(35.960 ден.)

700 €

(43.400 ден)

720 €

(44.640 ден)

750 €

(46.500 ден.)

800 €

(49.600 ден.)

21.07-31.07.2022 10 520 €

(32.240 ден.)

550 €

(34.100 ден.)

580 €

(35.960 ден.)

700 €

(43.400 ден)

720 €

(44.640 ден)

750 €

(46.500 ден.)

800 €

(49.600 ден.)

31.07-10.08.2022 10 520 €

(32.240 ден.)

550 €

(34.100 ден.)

580 €

(35.960 ден.)

700 €

(43.400 ден)

720 €

(44.640 ден)

750 €

(46.500 ден.)

800 €

(49.600 ден.)

10.08-20.08.2022 10 520 €

(32.240 ден.)

550 €

(34.100 ден.)

580 €

(35.960 ден.)

700 €

(43.400 ден)

720 €

(44.640 ден)

750 €

(46.500 ден.)

800 €

(49.600 ден.)

20.08-30.08.2022 10 460 €

(28.520 ден.)

490 €

(30.380 ден.)

520 €

(32.240 ден.)

640 €

(39.680 ден)

660 €

(40.920 ден)

690 €

(42.780 ден.)

740 €

(45.880 ден.)

30.08-09.09.2022 10 360 €

(22.320 ден.)

390 €

(24.180 ден.)

420 €

(26.040 ден.)

540 €

(33.480 ден)

560 €

(34.720 ден)

590 €

(36.580 ден.)

640 €

(39.680 ден.)

09.09-19.09.2022 10 260 €

(16.120 ден.)

290 €

(17.980 ден.)

320 €

(19.840 ден.)

440 €

(27.280 ден)

460 €

(28.520 ден)

490 €

(30.380 ден.)

540 €

(33.480 ден.)

  • – Цените  во табелата се однесуваат за наем на цело студио или апартман за 10  ноќевања без вклучен превоз
  • – Во апартманите е дозволено сместување на лица согласно предвидениот капацитет, односно број на кревети  
  • – Сместувањето е првиот ден после 14.00 часот по локално време, а собите ги напуштате последниот ден во 09.00 часот по локално време
  • – Доплата за туристичка такса во Грција-0,50 евра по соба од ден (се плаќа во агенцијата)
  • – Плаќањето на аранжманите е исклучиво во денарска противвредност по курс  62 денари!