Филип Втори Македонски 30 (Комплекс - БЕЗИСТЕН)   + 389 47 242 084   + 389 75 307 973 / 075 307 983       info@timtravel.mk

Корча – Албанија

Корча – Албанија

✳️🔹Еднодневна прошетка до Корча🔹✳️

🚌🛍️Ова е шести град по големина во Албанија. Слободно време за индивидуални прошетки низ центарот на градот , како и посета на Соборната Црква ‘’Воскресение Христово”.🛍️🚌

ТЕРМИН 20.10.2019

🏷️Цена 499 денари

Повеќе...

Close Menu